Schimbarea din 15 ianuarie si ce inteles are cutremurul din Haiti

De-a lungul numeroaselor luni in care am scris Alertele energetice, iar mai apoi, corespondenta WINGS, au avut loc o serie de schimbari importante. Procesul Inaltarii are menirea de a ne determina sa ne deplasam, sa evoluam, sa ridicam nivelul constiintei Planetei prin noi, incetul cu incetul, pentru a indulci, pe cat posibil, dificultatile. Astfel, in cea mai mare parte, procesul a fost lin si ferm. Cu toate acestea, in anumite perioade, au avut loc si transformari mai bruste si radicale, dar ele s-au petrecut la intervale mari de timp si au fost putine la numar.

In stadiile de inceput si in prima etapa a Inaltarii, cand lucrurile mergeau inainte, asemenea Planetei, schimbarile erau mereu vizibile si, in mod cert, creau si rezultatele planuite. Dupa ce planul a ajuns in impas si, de fapt, a esuat intr-un anume fel, schimbarile prevazute s-au materializat arareori – daca s-au realizat vreodata. Energiile luasera startul, dar nu puteau fi controlate. Cu un motor inecat, care porneste, iar apoi moare, vehiculul nu va putea merge niciodata inainte.

Acum, fiindca am experimentat separarea lumilor si traim, pentru o vreme, intr-o realitate paralela (pana ce procesul planificat creeaza schimbarile dorite… si o va face), rezultatele scontate vor aparea intr-adevar de aceasta data, odata ce intram intr-o realitate care va fi, in mod sigur, contextul care creeaza toate dorintele si visurile noastre.

Acestea fiind spuse, noua energie a inceputului de an, aparuta la 15 ianuariea fost cea mai brusca energie pe care am experimentat-o in ultimii ani. A fost cu adevarat fenomenala.
Solstitiul din decembrie 2009 a demarat procesul de impamantare. Atunci, ne-am trezit impamantati, bine asezati pe Pamant, exersand, plimbandu-ne sau facand excursii de placere – ba chiar mancand mai mult, deci acum avem cateva kilograme in plus. Ne reconectasem, de asemenea, cu Sinele nostru adevarat si autentic, creandu-ne noile fundatii, pe toate planurile. Si toate acestea, intr-o perfecta ordine Divina.

Pregatind terenul pentru 15 ianuarie, am avut parte de luna noua, de o eclipsa solara si de influentele exercitate de Mercur, care si-a reluat mersul inainte. Plansul fara motiv, sau senzatia de plans (fiindca Haiti si-a deschis inima… voi explica mai departe), sentimentul unei severe lipse de incredere de sine, senzatia unei acute vulnerabilitati si fragilitatia pierderii oricarui sprijin si a faptului ca totul ne lipseste in spatiul nostru, dorinta de a ramane singuri, sau starea de iritare pricinuita de prezenta altora in jurul nostru, bufeurile sau frisoanele, panica, anxietatea, depresia si noptile de insomnie, combinate cu oboseala din timpul zilei, au fost doar cateva dintre simptomele obstructive ale schimbarii.

Pe parcursul zilei de 15 ianuarie, energia a inceput sa se schimbe, fapt ce a creat o deplasare care, in mod obisnuit, determina o senzatie de nervozitate, fara vreun motiv anume. Somnul nostru din noaptea de 15 ianuarie ne-a adus o mare usurare, care, pentru unii dintre noi, s-a manifestat prin vise revelatoare. De fapt, acum eram pregatiti sa mergem inainte… sa ne urmam calea, in cele din urma si sa ne eliberam masiv si intens de trecutul nostru. Aceasta eliberare si decizia finala, adoptata la nivelul sufletului, a fost experimentata in mod deosebit prin visele noastre, sau la nivelurile noastre mai elevate.

Pana atunci, ne-am simtit, probabil, la ananghie… ca si cum nu puteam merge nicicum inainte, dintr-o multime de motive specifice fiecaruia, ca si cum am fi fost sufocati sau chiar s-ar fi exercitat o mare presiune asupra noastra. Orice incercare de a face macar un pas inainte se izbea de cineva sau ceva care parea sa ne blocheze drumul. Probabil ca ne-am simtit ca si cum am fi fost inghesuiti intr-o cutie care se micsora din ce in ce mai mult. Incercarea de a ne armoniza cu tot ceea ce exista (cu exceptia crearii noilor fundatii si a impamantarii) parea, in cel mai bun caz, zadarnica. Eram inconjurati de trecut in multe feluri si, chiar daca eliberarea noastra se intrezarea la orizont, nu se realizase inca.

Acum s-a realizat. Precum o prastie intinsa inspre noua lume, legaturile care ne tineau priponiti au fost rupte si nu ne mai trageau inapoi. In plus, ne este tot mai clar ceea ce dorim sa cream acum. Poate ca in trecut aveam piesele, poate chiar stiam uneori ce vrem, dar apoi lucrurile deveneau confuze. Acum, ceata va incepe sa se ridice, iar manifestarea va fi mult mai usoara.
Deja, de ceva vreme, noile energii tot incearca sa ajunga la noi. Precum un post de televiziune care se prindea, poi dispare si iar apare, incontinuu, sau un film inregistrat pe DVD, care se blocheaza la un anumit cadru, apoi continua sa ruleze, noi primim noile energii mai inalte, dar in secvente treptate, dar ferme, bucatica cu bucatica, o particica o data.

Acum vom functiona in mod diferit. Aceste energii de vibratie mai inalta, in mijlocul carora ne aflam acum, creeaza pentru noi modalitati noi si minunate de a fi si a manifesta, totalmente diferite de tot ceea ce am experimentat in trecut. Dupa cum am mentionat de cateva ori, in mesajele WINGS recente, eu le-am experimentat si pot spune ca ceea ce creeaza aceste energii si modul in care actioneaza nu este nici de scurta durata si nici coplesitor. Atunci, contextul fiecaruia va fi, de asemenea, diferit, intrucat el trebuie sa se armonizeze cu aceste noi si incitante energii din dimensiuni mult mai inalte. Astfel, vechile noastre structuri se vor schimba radical, asa cum se intampla acum, iar noile structuri pot fi descrise ca o alta lume, greu de definit prin cuvinte, dar in care te simti minunat!

O scurta nota despre Haiti: Puternicul cutremur care a avut locin aceasta saptamana, in Haiti, a generat o uriasa deschidere pentru inima Planetei. Durerea, suferinta si pierderile tragice ne-au deschis inimile si au transformat Planeta, impingand-o in spatiul inimii, din care va actiona de acum inainte. Aceste suflete minunate si generoase – care au acceptat, la nivelul sufletului, sa faca parte din aceasta experienta – au slujit Planeta, in moduri nemaivazute. Fiindca venise vremea ca multe suflete aflate la nivelul lor sa plece, ele au fost de acord sa plece intr-un mod care putea ajuta Planeta sa ajunga la un nou nivel, de inalta vibratie. Haiti va deveni un spatiu foarte sacru. De fapt, deja a devenit, iar acest eveniment nu va fi nicicand uitat. El face parte din noul nostru inceput, care va schimba vibratia si directia noii noastre lumi. Aceste suflete curajoase, incredibil de iubitoare si pretioase, i-au daruit acestei Planete mult mai mult decat vom sti vreodata. Ei au sustinut transformarea Planetei intr-un nou mod de a fi, in care totul porneste din inima, iar pretuirea si recunostinta pe care le simt fata de ele si de multe alte suflete implicate in acest proces maret nu pot fi exprimate prin cuvinte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: