Rusoaicele comandă gigolo pentru sex, mai des decât comandă pizza

foto simbol Northfoto

Femeile cu bani, dar care s-au axat foarte mult pe carieră încât au ajuns să aibă peste 30 de ani şi sunt singure îşi găsesc fericirea de-o noapte în braţele bărbaţilor care practică prostituţia. Ele şi doamnele vârstnice şi bogate, care vor să se simtă, din când în când, tinere şi atrăgătoare.

Potrivit unui studiu realizat de cotidianul rus Pravda, rusoaicele sunt cliente fidele al reţelelor de gigolo, care au înflorit în ultima vreme în oraşele mari. Bărbaţi fini şi sexy pentru femei, educaţi şi pricepuţi sau oameni ai străzi, transformaţi în „curve masculine” pentru homosexualii dornici de-o partidă rapidă.

Nici măcar nu e scump. Câteva ore de sex costă circa 70 de dolari, o sumă de nimic pentru clienţi. Astfel, s-a ajuns ca multe femei cu vârsta cuprinsă între 30 şi 35 de ani să comande distracţii de acest gen şi de două sau trei ori pe săptămână, mai des decât comandă pizza.

Proxeneţii care-şi vând băieţii pe internet, pe site-urile pentru adulţi, sunt uneori agresivi. În cazul în care bărbaţii fac prostii, nu se comportă cum trebuie cu clienţii sau renunţă la meserie fără acordul şefului, riscă să fie castraţi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: