ÎNCREDEREA ca produs de consum

…des invocată, ambalată întotdeauna strălucitor şi cu un conţinut consistent, e primită sau oferită gratis de cele mai multe ori, în termene de valabilitate diferite. Cu puţină îndemânare, pe cea contrafăcută, o identifici din prima. Cu puţin noroc şi ceva mai mult echilibru, din cea autentică, ajungi să te delectezi constant.
Consumul poate fi zilnic, în porţii individuale, pereche sau de grup, la orice oră dorită: rupi câte o bucăţică şi o savurezi simplă ori în combinaţie cu alte ingrediente similare. Oriunde te-ai afla! Nu necesită fierbere, are o mare valoare energetică şi poate fi chiar tartinabilă. Totuşi, când o preferi numai la rece, există riscul de a o uita pur şi simplu, în frigider.

Dacă nu o primeşti promoţional, o poţi lua în câteva rate comode, plătind dublu :). În unele cazuri, există şi neşansa de a achita toată viaţa, întrebându-te perplex la un moment dat, ce caută în frigiderul tău, aşa scumpă şi expirată?… Nu te înduri să o arunci şi preferi să o înghesui pe ultimul raft, sperând că la următoarea curăţenie, dispare.
Când crezi că i-ai uitat gustul, te trezeşti că ţi-ai făcut din reflex, o nouă şi proaspătă provizie… Nu face greşeala de a te repezi să o consumi instantaneu! Ai voie să muşti cu poftă o bucată serioasă, însă e recomandabil să păstrezi ceva şi pentru zilele următoare, mai ales, să nu congelezi ce rămâne. O bucată de încredere îndelung refrigerată, nu mai e bună de nimic.

Uneori, se poate întâmpla să îţi ţină şi de foame, după cum e posibil doar să-ţi deschidă apetitul şi să nu te saturi niciodată. Deşi nu dă dependenţă, realizezi finalmente, că nu te poţi lipsi de ea…
Aşa stând lucrurile, garniseşte-ţi buzunarele cu câteva tablete, aminteşte-ţi de ele în mod constant şi nu ezita să ronţăi în cât mai multe împrejurări. Cerebelul tău, ca şi al celorlalţi, îţi va fi recunoscător.

…………………………………………..- …………………………………………..- ………………………………….
Atenţie! Pentru evitarea oricăror confuzii, trebuie ştiut că acest produs nu este medicament, deşi necesită uneori prescripţie, tratează afecţiuni multiple, aşa cum poate avea şi efecte adverse. Evident, producătorul nu este răspunzător pentru consumul excesiv sau păstrarea în condiţii inadecvate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: