Top 100 poziţii de sex – preludiul, seria 4

Poziţia 56 - Pasiune

Poziţia 56 – Pasiune

Înainte de ora de sport, antrenorii recomandă mereu câteva minute de încălzire a muşchilor, prin efectuarea unor exerciţii mai uşoare, specifice.

Aşa că şi eu vă recomand, tuturor, o încălzire înaintea unei partide de amor. Un astfel de preludiul poate fi reluat şi după actul propriu-zis.

În acest al treilea număr al Top 100 cele mai tari poziţii de sex, vă ofer câteva idei despre cum să vă întărâtaţi simţurile…

Ioana e psiholog şi maseuză la saloanele de masaj erotic de la adresa http://www.erotic-masaj.ro.

Poziţia 56 – Pasiune

Bărbatul îi sărută ei sânii, o ţine în braţe, îi stimulează clitorisul cu o mână, îi şopteşte vorbe de amor. Iată o poziţie care va înnebuni femeia după doar câteva secunde…

Poziţia 57 – Instalatorul

Poziţia e asemănătoare cu „Fuck-Face”, doar că de data aceasta bărbatul stă sprijinit şi în mâini. Sau măcar într-o mână, iar cu cealaltă îşi ajută partenera să facă un sex oral 100% pe placul lui. Plăcerea bărbatului e maximă.

Poziţia 58 – Declaraţie

Dacă nu poţi ridica partenera pe umeri, încearcă această variantă a poziţiei trofeul. E suavă şi excitantă, precum o declaraţie de dragoste.

Poziţia 59 – La extremă

Eşti amatorul partidelor de amor pe fugă? Această poziţie pare ideală pentru aşa ceva. Aflată în picioare, femeia va trăi senzaţii nebănuite când bărbatul îi oferă sex oral.

Poziţia 60 – Lotus încrucişat

O poziţie plină de pasiune, perfectă pentru ca ambii parteneri să-şi demonstreze iubirea ce şi-o poartă. Este inspirată din Kama Sutra şi sigur îi va pregăti pe cei doi pentru o partidă de amor explozivă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: