Top 100 poziţii de sex – preludiul, seria 2

Poziţia 46 - Genunchi îndoiţi

Poziţia 46 – Genunchi îndoiţi

Înainte de ora de sport, antrenorii recomandă mereu câteva minute de încălzire a muşchilor, prin efectuarea unor exerciţii mai uşoare, specifice.

Aşa că şi eu vă recomand, tuturor, o încălzire înaintea unei partide de amor. Un astfel de preludiul poate fi reluat şi după actul propriu-zis.

În acest al treilea număr al Top 100 cele mai tari poziţii de sex, vă ofer câteva idei despre cum să vă întărâtaţi simţurile…

Ioana e psiholog şi maseuză la saloanele de masaj erotic de la adresa http://www.erotic-masaj.ro.

Poziţia 46 – Genunchi îndoiţi

Din această poziţie penetrarea nu este foarte puternică, aşadar e o poziţie de încălzire. Zonele intime ale celor doi parteneri se simt reciproc, dar bărbatul şi femeia se concentrează mai mult pe sărutări, pe preludiu.

Poziţia 47 – 68-ul ei

O poziţie asemănătoare cu numărul 69, doar că aici ea stă cu faţa în sus şi se bucură la maximum de sărutările lui. Pentru comoditate, bărbatul îşi poate sprijini capul de o pernă mare.

Poziţia 48 – Rebus

O poziţie foarte comodă, căci amândoi partenerii stau întinşi pe spate. O poziţie foarte excitantă, căci se pot privi şi mângâia în voie, în timp ce trupurile lor sunt încrucişte ca într-un careu de rebus. O poziţie nemaipomenită pentru preludiu, căci cei doi se pot dirija reciproc şi îşi stârnesc cheful pentru alte poziţii, mai dificile.

Poziţia 49 – Gulerul

Seamănă cu trofeul, doar că acum cei doi parteneri stau întinşi pe pat. Iar femeia îi cuprinde bărbatului gâtul între coapsele ei, ca şi cum i-ar face un guler. Super extaz pentru ea…

Poziţia 50 – Percheziţia

Iată o variantă a poziţiei pe la spate. Ce e deosebit aici e poziţia corpului ei, foarte întinsă, şi mişcările de gleznă ale bărbatului, care se ridică până la punctul de interes maxim. O poziţie foarte stimulantă, de aceea o dedic preludiului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: