Top 100 poziţii de sex – preludiul, seria 1

Poziţia 41 - Fuck Face

Poziţia 41 – Fuck Face

Înainte de ora de sport, antrenorii recomandă mereu câteva minute de încălzire a muşchilor, prin efectuarea unor exerciţii mai uşoare, specifice.

Aşa că şi eu vă recomand, tuturor, o încălzire înaintea unei partide de amor. Un astfel de preludiul poate fi reluat şi după actul propriu-zis.

În acest al treilea număr al Top 100 cele mai tari poziţii de sex, vă ofer câteva idei despre cum să vă întărâtaţi simţurile…

Ioana e psiholog şi maseuză la saloanele de masaj erotic de la adresa http://www.erotic-masaj.ro.

Poziţia 41 – Fuck Face

Un preludiu care începe cu o felaţie este foarte apreciat de către bărbat. Iar această poziţie este îndrăgită de reprezentanţii sexului tare, pentru că ei pot dirija mişcările capului partenerei. Iar femeia poate oferi un plus de plăcere dacă îi ţine penisul între sâni.

Poziţia 42 – Stridii vieneze

Această poziţie este foarte excitantă pentru femeie. Seamănă cu „steaua de mare” (prezentată în numărul doi al suplimentului erotic), doar că de data aceasta femeia trebuie să stea înclinată pe unul din şolduri, având astfel puţin ridicat bazinul…

Poziţia 43 – Pe orbită

Denumirea poziţiei spune totul despre aceasta. Cei doi parteneri nu se privesc, dar se potrivesc în această poziţie pe simţite. Asta va dura câteva secunde, aşadar e un preludiu incitant, o provocare. E bine să nu se ajute de mâini, pentru ca jocul să fie mai incitant.

Poziţia 44 – Ex-Sex

Cei doi parteneri nu se pot privi. Cea mai avantajată în această postură este femeia, care priveşte cum este penetrată. Tot ea dirijează mişcările, ca şi cum s-ar folosi de un vibrator. Am trecut această poziţie la categoria preludiu pentru că este foarte excitantă, dar mi se pare mai potrivită pentru încălzire, nu pentru o partidă de amor.

Poziţia 45 – Trofeul

Pare dificil, dar nu este deloc. Desigur, femeia trebuie să fie uşoară, dar bărbatul nu are nevoie de forţă prea mare, căci îşi sprijină partenera de un perete.Astfel ridicată pe umerii lui, ea va fi extrem de excitată atunci când va fi sărutată în zona pubiană. E de preferat ca peretele de care vă folosiţi să fie tapetat, pentru a nu răni spatele ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: