Îţi place sexul violent? Iată cum te poţi trata

Sexul poate crea şi durere, nu numai plăcere

Sexul poate crea şi durere, nu numai plăcere

Îţi place ca noaptea plină de pasiune şi sex să-ţi rămână întipărită nu numai în memorie, ci şi pe corp? Înseamnă că eşti un adevărat sado-masochist. Sau poate eşti pur şi simplu neatent.

Chiar dacă nu eşti fanul partidelor de sex animalic, te poţi alege cu răni pe corp. Un studiu recent a dezvăluit faptul una din trei persoane se răneşte în timp ce face amor: se juleşte pe covor, are crampe musculare sau se dă cu capul de perete.

Contuziile

Dacă iubitul sau iubita a dat cu capul de tăblia patului sau de perete, se poate alege cu o durere de cap sau, mai rău, cu o contuzie. Dacă îşi pierde cunoştinţa în urma impactului, este recomandat să meargă la medic pentru un control.

Juliturile

Aţi mutat activitatea în afara dormitorului? Atunci sunt mari şanse să vă juliţi genunchii sau coatele din cauza contactului cu suprafeţele dure pe care are loc actul sexual: covor, podea sau ciment. De multe ori, din cauza acestor răni, există posibilitatea să vă piară cheful să continuaţi, însă majoritatea oamenilor îşi dau seama de ele de-abia la sfârşitul partidei de amor. Curăţa zona afectată şi aplică un pansament în caz de sângerare.

Luxaţiile sau crampele musculare minore

Se pot întâmpla atât în dormitor, cât şi pe un teren de sport. Aşa că dacă ajungi într-un cabinet medical şi îţi este ruşine să povesteşti doctorului cum te-ai ales cu ele, acum şti ce să inventezi.

Muşcăturile şi zgârieturile

Nu este de glumit cu ele. În timp ce alţii le arborează cu mândrie pentru ca prietenii să ştie cum au petrecut noaptea fără să mai fie nevoie să le povestească, alţii nu ştiu cum să le mai ascundă cu ajutorul plasturilor, bluzelor cu mâneci lungi sau eşarfelor. În cazul în care rana este mai profundă, este nevoie să aplici un antiseptic şi să o pansezi.

Plesniturile

Eşti plin sau plină de vânătăi din cauza plesniturilor din timpul sexului? Pentru a calma roşeaţa, ai nevoie de nişte gheaţă pentru o compresie locală.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: