Dacia Logan limuzină de cinci metri

Dacia Logan limuzină de cinci metri Sursa foto: ProMotor.ro

Conform discutiilor de pe topicul dedicat, proiectul beneficiaza de suportul oficial al celor de la Dacia, lucru confirmat in parte si de aspectul atelierului in care au fost facute pozele, acolo unde se mai poate observa inca o parte frontala din Logan.

Dacia Logan MCV limuzina este un proiect extem de interesant, stadiul de lucru fiind destul de inaintat, daca ne uitam la pozele din material.Ideea aleasa pare sa fie un ceva mai dificila: s-a taiat o Dacia Logan MCV in doua iar intre bucatile rezultate s-a experimentat montarea unei portiuni mediane din doua usi. Consecintele nu sunt foarte reusite, insa nu trebuie uitat ca suntem inca intr-un stadiu intermediar de fabricatie. Cum se vrea sa arate versiunea finala, puteti vedea in cele doua schite.

Actiunea in sine nu este o noutate, de-a lungul timpului, Dacia Break a fost de mai multe ori transformata in limuzina de catre pasionati. Sansele ca o Dacia Logan MCV limuzina sa ajunga vreodata in productia de serie sunt foarte mici, insa prototipul se pare ca nu mai are mult pâna la prezentarea oficiala, spun cei de la promotor.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: