Top 100 poziţii de sex- pentru îndrăzneţi, seria 4

Poziţia 36- Superstimulantă

Poziţia 36- Superstimulantă

Poziţiile pe care vedem că le folosesc actorii în filme, pentru scenele de amor, par ireale. Nu este aşa. Femeia şi bărbatul se pot iubi şi altfel decât în clasicele poziţii.

O demonstrez în acest număr al Top 100 cele mai tari poziţii de sex, număr dedicat celor îndrăzneţi. În următoarele trei săptămâni v-am pregătit alte surprize, desigur, însoţite de fotografii la fel de erotice şi de sfaturi, sper, la fel de utile.

Mă bucur că v-aţi aprins şi în discuţii pe forumul de pe http://www.click.ro special creat pentru acest supliment erotic. Vă asigur că voi răspunde tuturor.

Ioana este psiholog şi maseuză la saloanele de masaj erotic de la adresa www.erotic-masaj.ro.

Poziţia 36- Superstimulantă

Este o poziţie Kama Sutra extrem de excitantă pentru ambii parteneri. Iarăşi poziţia ridicată a vaginului oferă posibilitatea unei penetrări profunde, adânci, şi a unei excitări deopotrivă a zonelor pubiană şi anală. Însă bărbatul trebuie să nu aibă varice, căci trebuie să reziste pe vine destul de mult…

Poziţia 37- Căţeluşul supărat

Pentru că partenerii nu se privesc ochi în ochi, ar fi bine ca în decor să fie şi o oglindă, astfel încât aceştia să se poate privi totuşi, reciproc. Este o poziţie comodă pentru el, care stă în patru labe, precum un căţeluş, dar e foarte solicitantă pentru ea, căci trebuie să ridice bazinul, în mişcări repetate, sau să distanţeze şi să apropie genunchii, la intervale scurte…

Poziţia 38- Acrobaţie

Femeia e iar la putere. Pentru că stă cu picioarele întinse şi genunchii lipiţi, puterea de mişcare a lui este foarte mică. Ea trebuie să se asigure că penisul a pătruns adânc în vaginul ei, apoi poate „dansa” din şolduri după bunul plac.

Poziţia 39- Vibraţii

Înainte de a fi penetrate, femeile pot din acestă poziţie să facă un masaj erotic bărbatului, mângâindu-i pieptul şi abdomenul cu clitorisul şi picioarele cu sânii. Este o poziţie în care corpurile se ating foarte excitant, emiţând parcă vibraţii, iar bărbatul are privire către locul care îi place foarte mult, fundul femeii.

Poziţia 40- 69 Vertical

Este clasicul număr 69, dar imaginea este întoarsă la 90 de grade. Bărbatul stă în cap, sau în mâini, iar femeia îngenunchează în faţa lui. Nu este o poziţie în care partenerii rezistă mult, dar e foarte bună pentru cei dornici să încerce senzaţii diferite. Pentru o „încălzire” este nemaipomenită.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: