Top 100 poziţii de sex- pentru îndrăzneţi, seria 3

Poziţia 31-Piratul

Poziţia 31-Piratul

Poziţiile pe care vedem că le folosesc actorii în filme, pentru scenele de amor, par ireale. Nu este aşa. Femeia şi bărbatul se pot iubi şi altfel decât în clasicele poziţii.

O demonstrez în acest număr al Top 100 cele mai tari poziţii de sex, număr dedicat celor îndrăzneţi. În următoarele trei săptămâni v-am pregătit alte surprize, desigur, însoţite de fotografii la fel de erotice şi de sfaturi, sper, la fel de utile.

Mă bucur că v-aţi aprins şi în discuţii pe forumul de pe http://www.click.ro special creat pentru acest supliment erotic. Vă asigur că voi răspunde tuturor.

Ioana este psiholog şi maseuză la saloanele de masaj erotic de la adresa www.erotic-masaj.ro.

Poziţia 31- Piratul

Bărbatul a găsit comoara şi o stăpâneşte în profunzime. Se uită la ea, o soarbe din priviri şi îi urmăreşte fiecare respiraţie de plăcere. Acestei poziţii îmi place să-i spun şi Ocnaşul, pentru că femeia poate prelua controlul, iar Piratul se transformă imediat în prizonier dacă ea îi dirijează mişcările cu strânsoarea coapselor şi genunchilor.

Poziţia 32- Maestrul

Asta da poziţie „îndrăzneaţă”. Aici adrenalina descărcată datorită poziţiei instabile a corpului le poate oferi partenerilor un orgasm de-a dreptul exploziv. Dar aveţi grijă la coloană.

Poziţia 33- Leagănul

Este o poziţie asemănătoare podului, dar e mult mai comodă pentru femeie. Bărbatul poate, din această postură, nu doar dirija, dar şi adulmeca şi săruta sânii partenerei care va fi extrem de excitată de atâtea atingeri.

Poziţia 34- Bicicleta

Ca şi la sală, mersul pe bicicletă e destul de stimulant pentru întreg organismul. Aşadar această poziţie nu este uşoară, căci femeia trebuie să aibă picioarele foarte puternice, dirijând cu ele penetrările partenerului, ca şi cum ar pedala (atenţie: mişcările trebuie efectuate lent, nu la viteză maximă) în aer.

Poziţia 35- Bruta

O poziţie extrem de dificilă pentru bărbat. Dar merită încercată, căci stimularea clitorisului este foarte mare. Iar femeia deţine controlul, putând să dirijeze ritmul penetrărilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: