Top 100 poziţii de sex- pentru îndrăzneţi, seria 1

Poziţia 21- Fulgerul

Poziţia 21- Fulgerul

Poziţiile pe care vedem că le folosesc actorii în filme, pentru scenele de amor, par ireale. Nu este aşa. Femeia şi bărbatul se pot iubi şi altfel decât în clasicele poziţii.

O demonstrez în acest număr al Top 100 cele mai tari poziţii de sex, număr dedicat celor îndrăzneţi. În următoarele trei săptămâni v-am pregătit alte surprize, desigur, însoţite de fotografii la fel de erotice şi de sfaturi, sper, la fel de utile.

Mă bucur că v-aţi aprins şi în discuţii pe forumul de pe http://www.click.ro special creat pentru acest supliment erotic. Vă asigur că voi răspunde tuturor.

Ioana este psiholog şi maseuză la saloanele de masaj erotic de la adresa www.erotic-masaj.ro.

Poziţia 21- Fulgerul

Este o poziţie extrem de precisă, pentru că nu oferă flexibilitate mişcărilor. Femeia e aproape imobilizată de puterea de cucerire a bărbatului, care face mişcări profunde şi „la ţintă”. Este foarte excitantă şi partenerii nu vor sta mult pe gânduri în atingerea orgasmului.

Poziţia 22- Albinuţa

Poziţia femeii e asemănătoare cu cea a mersului piticului, doar că aici ea nu se mai mişcă. Se aşază în poalele bărbatului, precum o albină pe o floare, şi rămâne nemişcată, bucurându-se de penetrările lui, care din această postură îi vor stimula atât clitorisul, cât şi anusul. Plăcerea e maximă.

Poziţia 23- Mersul piticului

Am numit această poziţie astfel, deoarece femeia nu se mai sprijină pe picioarele partenerului, ci stă în poziţie de genuflexiune şi execută mişcări sus-jos folosind ambele picioare sau câte unul, alternativ, ca şi când ar imita mersul piticilor.

Poziţia 24- Podul

Femeia se sprijină în umeri, iar bărbatul poate sta în genunchi sau pe vine. Necesită multă flexibilitate din partea ei, dar este foarte excitantă pentru femei, căci vaginul este ridicat, iar penetrările lui vor fi simţite mult mai profund.

Poziţia 25- Amazoana

Este, poate, cea mai grea poziţie cu femeia deasupra. Aici ea are nevoie de forţă în picioare şi în braţe. El poate sta cu picioarele întinse sau cu genunchii flexaţi, dar ea face totul. Şi simte pe măsură, dirijând, după bunu-i plac, mişcările partenerului ei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: