Controverse…….Barbatii!

Barbatii prefera mai degraba sa actioneze decat sa vorbeasca, iar acesta este un lucru pe care toata lumea il stie. Ca sa scoti la iveala sentimentele lor, trebuie sa „sapi” adanc! Pe langa faptul ca trebuie sa fii o maiestra in ale magiei ca sa le muti punctul de interes de la minte la inima, trebuie sa si depistezi exact cum anume sa o faci.
Nu mai reprezinta un secret faptul ca barbatii nu sunt aceasi „mancare de peste” ca si femeile, insa norocul este, se pare, de partea noastra, pentru ca inauntrul oricarei femei se afla si o parte masculina, asta din punct de vedere psihologic. Femeile au darul de a fi mai intuitive si astfel ele intra mai usor in contact cu partea masculina pe care o poseda. Poate ca tocmai din acest motiv le este mai usor sa ii inteleaga pe barbati. Ca o concluzie, trebuie sa spunem ca reprezentantii sexului tare nu trebuie subestimati. Exista, printre ei, si exemplare de o profunzime sufleteasca remarcabila, care daca se bucura si de logica lor caracteristica, devin genii. Doar cei mai mari psihologi ai lumii au fost barbati!
Oricarui barbati ii place sa fie „gadilat” bine. Astfel, in loc sa stai tot timpul cu gura pe el si sa il critici, incearca sa il si lauzi. Este adevarat ca, de cele mai multe ori, barbatii au obiceiul de a pune femeia intr-o lumina proasta pentru a se umfla in pene. Este tipic masculin.Daca stii sa il „perii”, deja l-ai castigat, iar tu vei fi pe lista lui cu principalele preocupari.

CATEVA ADEVARURI SIMPLE DESPRE BARBATI

. Barbatii isi doresc ceea ce nu pot sa aiba.
Barbatii devin activi atunci cand au concurenta
. Barbatii isi protejeaza investitiile.
. Barbatii adora femeile independente

CE NU LE PLACE LA NOI

Gelozia! O femeie care ii cotrobaie prin buzunare si care ii sparge parola la e-mail n-o sa gaseasca niciodata calea catre inima lui. Chiar daca il flateaza ca il doresti asa de mult, tot il va deranja ca esti agasanta, chiar disperata.
Cicaleala! Nu cred ca s-a nascut inca pe lumea aceasta barbatul pe care tu sa il „toci” la milimetru, iar el sa taca din gura. De fapt, toti barbatii urasc sa le spui tu ce sa faca intr-un asemenea mod.
Neincrederea! Nimic nu il motiveaza mai mult pe un barbat ca sentimentul ca iubita lui are incredere in el.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: