Top 100 poziţii de sex – grad minim de dificultate, seria 4

Pozitia 16 - Răsfăţata

Pozitia 16 – Răsfăţata

În timpul orelor de masaj erotic am auzit, de multe ori, poveşti spuse de bărbaţii însuraţi care nu sunt fericiţi că, acasă, nevestele nu le permit să experimenteze noi poziţii de sex.

De aceea, acest Top 100 cele mai tari poziţii de sex se adresează cuplurilor, pentru că anul 2010 se anunţă a fi un an al iubirii şi pentru că doar experimentând împreună noi plăceri sexuale partenerii vor fi mai uniţi.

Aşadar, timp de cinci săptămâni, veţi primi ilustraţii pentru câte 20 de poziţii şi sfaturile mele pentru acestea.

Ioana este psiholog şi maseuză la saloanele de masaj erotic de la adresa www.erotic-masaj.ro.

Pozitia 16 – Răsfăţata

O poziţie cu prea multe denumiri, dar cu un scop precis, acela de a „dezmierda” zona cea mai erogenă a femeii. De aceea eu o numesc „răsfăţata”. Pentru a o pune însă în aplicare, bărbatul trebuie să cunoască foarte bine „geografia” zonei pubiene…

Pozitia 17 – Numărul 69

Este, poate, cea mai celebră poziţie. Dar şi cea mai controversată. Deşi este suficient de comodă pentru ambii parteneri, „numărul 69” necesită atenţie sporită din partea ambilor. Dacă te laşi purtat doar de plăcerea ta, e posibil să uiţi de cea a partenerului.

Pozitia 18 – Leneşii

Este o poziţie tocmai bună de pus în practică, de exemplu, dimineaţa, când ambii parteneri, abia treziţi, sunt mai puţini activi. Este ideală pentru mişcări lente şi pentru şoapte fierbiţi ori declaraţii de dragoste…

Pozitia 19 – Bodyguardul

Deşi nu este cea mai comodă poziţie pentru femeie, este totuşi o poziţie în care aceasta se va simţi protejată, iubită. Punctul de sprijin al ei poate fi spătarul unui scaun şi poate ridica, pentru o penetrare mai profundă, unul dintre picioare.

Pozitia 20 – Elefantul

O poziţie extrem de tandră, erotică. Stând cu picioarele întinse şi lipite, penetrarea în vagin va fi la început mai greu accesibilă bărbatului. După ce partenerii depăşesc preludiul, e bine ca femeia să pună sub abdomen o pernă, pentru a ridica bazinul şi a fi mai „accesibilă”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: