Top 100 poziţii de sex – grad minim de dificultate, seria 3

Pozitia 11 - Podul de piatră

Pozitia 11 – Podul de piatră

În timpul orelor de masaj erotic am auzit, de multe ori, poveşti spuse de bărbaţii însuraţi care nu sunt fericiţi că, acasă, nevestele nu le permit să experimenteze noi poziţii de sex.

De aceea, acest Top 100 cele mai tari poziţii de sex se adresează cuplurilor, pentru că anul 2010 se anunţă a fi un an al iubirii şi pentru că doar experimentând împreună noi plăceri sexuale partenerii vor fi mai uniţi.

Aşadar, timp de cinci săptămâni, veţi primi ilustraţii pentru câte 20 de poziţii şi sfaturile mele pentru acestea.

Ioana este psiholog şi maseuză la saloanele de masaj erotic de la adresa www.erotic-masaj.ro.

Pozitia 11 – Podul de piatră

Pentru această poziţie, bărbatul are nevoie de ceva rezistenţă şi forţă fizică. Dar îşi poate monta sub el, ca punct de sprijin, un scăunel. Femeia se va simţi în largul ei, ca la orice poziţie când stă deasupra. Pentru că bărbatul e destul de imobil, femeia trebuie să îl dezmierde cu mâinile pe piet şi în zonele lui erogene.

Pozitia 12 – Motocicliştii

Deşi este o poziţie în care penetrarea se face pe la spate, ambii parteneri se pot privi. E foarte important ca una din mâinile lui să atingă zona pubiană a femeii, pentru a stimula clitorisul.

Pozitia 13 – Scăunelul

Iată o poziţie în care, pe lângă penetrarea pe la spate, bărbatul trebuie să stimuleze şi clitorisul femeii folosind o mână. Cu cealaltă o ţine de şold şi îi dirijează mişcările. Important e ca femeia să se mişte ca şi cum s-ar aşeza şi s-ar ridica de pe un scaun.

Pozitia 14 – Slujitoarea

Şi în timpul sexului oral, partenerii pot opta pentru anumite poziţii ale corpului. În cea de aici, femeia are un rol mai umil, dar nu trebuie să se simtă neglijată, căci bărbatul este excitat la maximum de această postură…

Pozitia 15 – Călăreaţa

Femeii îi place să stea deasupra, iar bărbatului îi place să o privească de la spate. Aşadar, în poziţia asta ambii parteneri ar trebui să se simtă excelent.Iar pentru a deveni mai comodă, ca şi la poziţia „podul de piatră”, bărbatul poate folosi ca punct de sprijin, sub el, un taburet.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: