Top 100 poziţii de sex – grad minim de dificultate, seria 2

Pozitia 6 - Alpinistul

Pozitia 6 – Alpinistul

În timpul orelor de masaj erotic am auzit, de multe ori, poveşti spuse de bărbaţii însuraţi care nu sunt fericiţi că, acasă, nevestele nu le permit să experimenteze noi poziţii de sex.

De aceea, acest Top 100 cele mai tari poziţii de sex se adresează cuplurilor, pentru că anul 2010 se anunţă a fi un an al iubirii şi pentru că doar experimentând împreună noi plăceri sexuale partenerii vor fi mai uniţi.

Aşadar, timp de cinci săptămâni, veţi primi ilustraţii pentru câte 20 de poziţii şi sfaturile mele pentru acestea.

Ioana este psiholog şi maseuză la saloanele de masaj erotic de la adresa www.erotic-masaj.ro.

Pozitia 6 – Alpinistul

Te-ai întrebat, vreodată, cum se poate face sex într-o cabină de toaletă din avion? Această poziţie este ideală pentru locuri strâmte. O dată ce partenerii îşi găsesc un bun punct de sprijin unul pe celălalt, poziţia devine mult mai simplă decât pare. Acum femeia este cea „datoare” cu acţiunea, căci trebuie să facă mini-genuflexiuni pentru a stimula erecţia partenerului.

Pozitia 7 – Fotoliul dragostei

Este o poziţie dragă multor femei, pentru că bărbatul le înconjoară cu dragoste. Te simţi ca şi cum ai fi în cel mai confortabil fotoliu. Trebuie doar să te sprijini în mâini şi picioare şi, la fel ca la „scăunel”, trebuie să te mişti ca şi cum te-ai aşeza şi apoi ridica.

Pozitia 8 – Corp la corp

Este una dintre poziţiile Kama Sutra de bază. Bărbatul poate sta cu picioarele întinse, strânse sub el sau turceşte. Îi poate dirija partenerei mişcările cu ajutorul mâinilor pe care şi le sprijină pe şoldurile sau fesele ei şi îi poate spori plăcerea sărutându-i în acelaşi timp şi sânii.

Pozitia 9 – Căţeluşul

Pentru partidele de sex „animalice”, în care puterea instinctelor primare parcă sporeşte, această poziţie este foarte excitantă pentru ambii parteneri. Mai ales dacă bărbatul îşi ia ca „punct de sprijin” sânii partenerei.

Pozitia 10 – Antilopa

Pentru că ambii parteneri au aproape aceeaşi poziţie – stau în genunchi -, au şi acelaşi grad de flexibilitate şi fiecare poate prelua, cu rândul, controlul asupra ritmului mişcărilor. Femeia atinge mai repede orgasmul dacă depărtează mai mult genunchii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: