Punctul G este un mit!

Punctul G există numai în imaginaţia femeilor, susţin cercetătorii britanici.

Punctul G există numai în imaginaţia femeilor, susţin cercetătorii britanici.

Expediţia sexuală care a pus în dificultate milioane de femei, dar şi bărbaţi, s-a dovedit în zadar. Cercetătorii britanci au descoperit că misteriosul punct G nu există, scrie cotidianul „The Times”.

Oamenii de ştiinţă din cadrul Colegiului King din Londra au desfăşurat un studiu la care au participat peste 1.800 de femei. Concluzia: nu există nicio dovadă a existenţei punctului G. Presupusa zonă aglomerată de terminaţii nervoase este numai în imaginaţia femeilor influenţată de articolele din reviste şi de terapeuţii sexuali.

Punctul G, o chestiune de subiectivitate

„Unele femei argumentează existenţa punctului G prin dietă sau prin execiţii fizice, dar, în realitate, este imposibil să găseşti o dovadă concretă a acestuia”, a declarat Tim Spector, profesor de epidemiologie genetică, co-autor al cercetării.

Andrea Burri, cea care a condus studiul, a declarat că, astfel, se înlătură frustrarea multor femei care se simt mai puţin „performante”, crezând că nu au punctul G.

„Este iresponsabil să pretinzi existenţa unei entităţi a cărei existenţă nu a fost niciodată dovedită şi să creezi presiuni asupra femeilor, dar şi asupra bărbaţilor”, a adăugat Andrea Burri.

Citeşte cum au demonstrat cercetătorii că punctul G nu există.

jQuery(function() { jQuery(„.thickbox.share”).click(function () { BBT.load_captcha(); }); jQuery(„.increaseFont”).click(function(){ var currentFontSize = jQuery(‘.bb-article-body’).css(‘font-size’); var currentFontSizeNum = parseFloat(currentFontSize, 10); var newFontSize = currentFontSizeNum * 1.2; jQuery(‘.bb-article-body’).css(‘font-size’, newFontSize); return false; }); jQuery(„.decreaseFont”).click(function(){ var currentFontSize = jQuery(‘.bb-article-body’).css(‘font-size’); var currentFontSizeNum = parseFloat(currentFontSize, 10); var newFontSize = currentFontSizeNum * 0.8; jQuery(‘.bb-article-body’).css(‘font-size’, newFontSize); return false; }); });

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: