Cursuri de masturbare pentru tineri, în Spania

Afişul campaniei "Plăcerea este în mâinile tale"

Afişul campaniei „Plăcerea este în mâinile tale”

Campania demarată în Spania se numeşte „Plăcerea este în mâinile tale”, iar ideea sa este de a îi învăţa pe tineri cum să se „autoexploreze” şi să „descopere plăcerea prin metode proprii”.

Organizaţiile care se ocupă de promovarea campaniei asigură că scopul acesteia este acela de a distruge miturile false create printre tineri. Cheltuielile de organizare au ajuns la 140.000 de euro.

Atelierele pentru tinerii cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani au creat o adevărată polemică în rândul populaţiei din Extremadura, Spania. Consiliul pentru Tineret (CJEx) şi Institutul Femeilor au asigurat că lecţiile date tinerilor vor servi pentru distrugerea câtorva mituri false. Unul dintre acestea este faptul că „băieţii iau întotdeauna iniţiativa”.

Primele cursuri au avut loc la 23 octombrie în localitatea Merida. Celelalte sunt programate pentru 13 şi 20 noiembrie, în Navalmoral de la Mata, respectiv în Trujillo, informează 20minutos.es.

Tematica şi costul campaniei sunt motiv de polemici acerbe în mass-media locală, care susţine că această campanie este finanţată din umbră de un magazin de articole erotice.

Citeşte mai multe despre sex în rubrica Sexualitate

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: