Află de ce adorm bărbaţii imediat după ce fac sex!

De cele mai multe ori, femeile nu înţeleg de ce partenerii adorm imediat după sex

De cele mai multe ori, femeile nu înţeleg de ce partenerii adorm imediat după sex

De cele mai multe ori, femeile se simt jignite de faptul că partenerii lor trag pe dreapta imediat după o partidă de amor. Acestea au tendinţa să se învinovăţească de calitatea slabă a actului sexual sau pur şi simplu cred că partenerul este un bădăran.

Ei bine, efortul depus de partener în timpul sexului este consistent, iar organismul trimite semnale către creier pentru a închide temporar „fabrica” pentru revizie. Pe de altă parte, femeile reacţionează total diferit după ce au orgasm. Ele se simt foarte energice şi de multe ori sunt gata pentru a doua rundă.

Iată explicaţiile pentru starea de somnolenţă a bărbatului:

1. Sexul are loc seara. Chiar dacă partida de amor nu a fost foarte solicitantă, partenerul este deja obosit după o zi întreagă de lucru, aşa că este perfect normal să se relaxeze după orgasm şi să adoarmă fericit.

2. În timpul ejaculării, sunt eliberaţi anumiţi hormoni care induc starea de letargie, iar senzaţia de oboseală se manifestă mai intens.

3. În timpul sexului, multe persoane au tendinţa să respire mai greoi, aşa că lipsa de oxigen contribuie la starea de moleşeală care apare după sex.

4. Starea de somnolenţă de după sex trebuie privită ca pe ceva pozitiv. Asta înseamnă că persoana respectivă a avut orgasm, iar trupul este relaxat la maximum. Dacă totuşi oboseala intervine în timpul actului sexual, trebuie să faceţi o vizită la medic.

Consumă cafea sau citrice pentru a rămâne treaz

Dacă vrei totuşi să fii mângâiată şi luată în braţe după ce ai făcut dragoste, convinge-ţi partenerul să bea o ceaşcă de cafea înainte să vă apucaţi de treabă. Totuşi, aceasta nu este o soluţie pe termen lung, căci cofeina contribuie la accelerarea stării de excitare şi poate duce în timp la ejaculare precoce.

Cafeaua poate fi înlocuită cu citricele. Acestea au un efect stimulant, mai ales dacă sunt consumate reci, imediat ce au fost scoase din frigider.

La polul opus se află alcoolul, aşa că nu apela la el dacă eşti obosit.

Citeşte mai multe despre acest subiect în rubrica SEXUALITATE.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: