«Excită-ţi simţurile prin aromoterapie»

Simţurile se excită foarte uşor prin miros, cu uleiuri aromate

Simţurile se excită foarte uşor prin miros, cu uleiuri aromate

Data trecută spuneam că dragostea trece prin stomac…Este un proverb cât se poate de adevărat. Alimentele cu rol afrodiziac o demonstrează. Dar nu doar prin alimentaţie îţi poţi spori apetitul sexual. Şi cu ajutorul aromoterapiei efectul poate fi acelaşi.

Vă voi oferi, acum, câ­teva sfa­turi de­­s­­pre cum să te fo­­lo­seş­ti de uleiuri a­romate pen­­tru a-ţi exci­ta par­te­ne­rul:

*Uleiul de ylang-ylang are un miros foarte dulce şi plăcut care te scapă de tensiune, te relaxează, te excită. Poţi să oferi partenerei/partenerului un masaj folosind acest ulei.

Dar nu îl utiliza în concentraţii puternice, este posibil să apară dureri de cap sau stări de greaţă.

*Înainte de a-ţi primi partenera/partene­rul în dormitor, poţi decora încăperea cu lumânărele-pastilă uşor parfumate. Astfel, pe lângă mirosul plăcut ce vă va incita simţurile, vă veţi bucura de o lumină caldă, difuză, indicată pentru a vă excita şi vizual…

*Uleiurile pot fi folosite nu doar pentru a vă masa trupurile, ci şi pentru a înmiresma încăperea. Indicate sunt uleiurile de trandafir şi iasomie.

Aceste tipuri de ulei plasate în dispozitive speciale şi degajă un miros plăcut treptat şi constant. Asta vă va ţine excitaţi pentru mai mult timp.

*Desigur, dormitorul nu este singurul loc unde vă puteţi folosi de aromoterapie. Şi o cadă plină cu apă este un cadru ideal.

Turnaţi uleiuri aromate speciale în cadă sau spumă de baie. Îmbăindu-vă astfel, trupurile voastre vor mirosi irezistibil. Efectul e garantat!

*Dacă nu ai timp nici de baie, nici de masaj, şi nici să aprinzi lumânări parfumate, unge-te în zonele erogene cu uleiuri aromate. Partenerul va fi încântat.

Sfaturile Ioanei nu sunt relevante pentru serviciile saloanelor de masaj (www.erotic-masaj.ro) la care lucrează.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: