Care este numarul tau karmic ?

Numerele karmice pot fi repere de indrumare a modului in care iti poti corecta greselile din vietile anterioare , si a modalitatii de a culege roadele unei karme favorabile , rezultate din faptele bune ale trecutelor reincarnari.

Ce este Karma ?

Karma reprezinta efectele actiunii unei persoane , care determina destinul sau intr-o viitoare reincarnare.
Asa cum se specifica in Wikipedia , termenul de „karma” inseamna „actiune” sau „facere / savarsire” ; orice lucru facut , spus sau gandit de cineva este karma.
In Buddhism , conceptul karma este folosit , in special , pentru actiunile rezultate din intentii sau stari mentale .Acestea se materializeaza in „fructe” sau consecinte resimtite in viata actuala sau in cea adusa de urmatoarea reincarnare.

De fiecare data cand o persoana actioneaza , ea o face sub imboldul unei intentii localizate in straturile profunde ale mintii.Aceasta intentie este inzestrata cu o calitate specifica , care determina efectul karmic , intr-o mai mare masura decat aparenta exterioara a actiunii .De exemplu, daca o persoana pretinde ca este pioasa si virtoasa , dar , cu toatea astea , actioneaza cu lacomie , manie sau ura ( ascunzand acestea sub valul bunelor intentii) , fructul faptelor ei va purta amprenta intentiilor de baza si va fi cauza unei viitoare nefericiri.

Invataturile lui Buddha sugereaza ca acceptarea karmei presupune :
– Intelegerea karmei ca ceva care se intampla cu adevarat , si nu ca o iluzie.
-Fiecare om este responsabil pentru actiunile lui .Nici o forta din afara , precum stelele , zeii, sau spiritele rele , nu influenteaza destinul unei persoane.Atunci cand esti constient de tine insuti , tu esti singurul care decide ce se intampla.
– Orice actiune a unui om are un rezultat bun sau rau , in functie de calitatea intentiei ascunse in spatele actiunii.

Care este numarul tau karmic ?

Numerologia numerelor karmice

Numerele karmice , reflectii ale sperantelor si temerilor cele mai profunde , ale comportamentelor si impulsurilor dictate de subconstient , sunt calculate in functie de consoanele din numele si prenumele unei persoane.Potrivit adeptilor numerologiei , numerele karmice pot descrie slabiciunile unei persoane sau actiunile rele pe care le poate savarsi aceasta , in pofida bunelor intentii de care este animata.Ele pot duce la intelegerea mecanismului subtil care determina o persoana sa obtina opusul idealurilor sau telurilor ei.

Pentru a-ti calcula numarul karmic , trebuie sa folosesti valoarea numerica a fiecarei litere , asa cum este aceasta prezentata in numerologie :

A , J , S = 1
B , K , T = 2
C , L , U = 3
D , M , V = 4
E , N , W = 5
F , O , X = 6
G , P , Y = 7
H , Q , Z = 8
I , R = 9

De exemplu , in numele Popescu Diana , daca eliminam vocalele , obtinem Ppsc Dn.Prin aplicarea valorii numerice corespunzatoare fiecarei consoane , obtinem :
7+7 +1+3+4+5 = 27
Adunam prima si cea de-a doua cifra din numarul 27 :
2+7 = 9
Numarul karmic pentru Popescu Diana este , asadar, 9.

Daca , in loc de un numar de tipul 27 (la care suma cifrelor este un numar mai mic decat 10) , rezulta un numar la care suma celor doua cifre este egala sau mai mare decat 10 , se aduna din nou cele doua cifre.(Spre exemplu , pentru numele Protopopescu Mioara , avem urmatoarea succesiune de etape : Prtppsc Mr , 7+9+2+7+7+1+3+4+ 9 = 49 , 4+9= 13 , 1+3 = 4 , numar karmic = 4).
In cazul in care suma consoanelor numelui si prenumelui este 11 , 22 sau 33 , aceste numere nu se mai reduc prin adunarea cifrelor din care sunt constituite , ele fiind numere karmice de sine statoare.

Semnificatia numarului tau karmic

Numarul karmic 1

Cea mai buna cale pentru a culege roadele unei karma benefice in aceasta viata este sa te focalizezi mai putin asupra scopurilor personale si sa ii indrumi pe altii in drumul lor catre succes.Prin implicarea in actiuni filantropice sau de invatare , antrenare si indrumare a celorlalti , poti sa iti influentezi in bine destinul personal.

Numarul karmic 2

Iubirea si grija fata de tine insuti te pot aduce pe calea iubirii si protectiei celorlalti , fara a-ti injosi demnitatea sau respectul de sine.Este necesar sa te debarasezi de sentimente toxice precum simtul de posesie , gelozia si obsesia.

Numarul karmic 3

Indeletniceste-te cu activitatile creative preferate doar pentru fericirea de a le putea face , iar banii vor veni de la sine.Daca , la un moment dat , esti cuprins de gandul ca lumea este datoare sa iti asigure traiul de zi cu zi , trebuie sa te dedici imediat unui exercitiu de autoumilinta si sa faci acte de caritate sau de bunavointa la intamplare , unor oameni fata de care nu te leaga nici o obligatie.

Numarul karmic 4

Dorinta de a aduce pacea si fericirea lumii trebuie sa fie corelata cu armonia interioara a fiecarui individ.Intrucat esti o persoana careia ii place sa se dedice celor din jur , ti se recomanda sa iti faci timp pentru a te concentra pe tine insuti , prin conectarea la sinele tau superior.Poti face asta prin yoga sau meditatie.

Numarul karmic 5

Poti atrage asupra ta o karma favorabila renuntand , din cand in cand , la placerea de a fi in lumina reflectoarelor .Lasa-i si pe altii sa iasa in evidenta , indiferent cat de lipsiti de har sau valoare iti par.Trebuie sa intelegi ca fiecare om are dreptul de se exprima sau afirma , fara a fi nevoie de judecata ta ori de spiritul tau critic.Lepadarea mandriei si supunerea la lectiile umilintei pot sa iti amelioreze karma.

Numarul karmic 6

Poti atrage sansa de partea ta aratand bunavointa fata de cei din jur , la fel cum procedeaza si ei cu tine.Karma iti va fi favorabila daca renunti la ideea ca trebuie sa iti pastrezi dragostea doar pentru acel cineva foarte special din viata ta .Invata sa tratezi pe oricine intalnesti ca si cum ar fi adevaratul si unicul tau suflet pereche.

Numarul karmic 7

Iti poti asigura o karma benefica prin ajutorarea celor care , in mod normal , ii privesti cu dispret datorita comportamentului sau judecatii lor.O alta cale de ameliorare a karmei consta in stapanirea unor framantari legate de teama de a fi parasit sau abandonat.

Numarul karmic 8

Persoanele cu numarul karmic 8 pot avea parte de daruri bogate din partea karmei daca isi pastreaza credinta personala si se dedica cu sarguinta atingerii obiectivelor proprii, indiferent de parerea celor din jur.Intrucat cei cu numarul karmic 8 se bucura , de obicei, de belsug , ei pot culege ceea ce au semanat numai daca daruiesc in scopuri caritabile cel putin 10 % din castiguri.

Numarul karmic 9

Oamenii aflati sub semnul numarului karmic 9 isi pot asigura o karma favorabila prin marirea credintei ca traiesc intr-un univers binevoitor , si nu intr-unul crud si plin de nedreptati.Detasarea lor de emotiile excesive si afisarea unui spirit optimist le poate asigura o rasplata fara egal.

Numarul karmic 11

Numarul karmic 11 este specific oamenilor a caror karma este generoasa in cazul in care se lasa calauziti de intuitie , in defavoarea mintii rationale.Ei trebuie sa isi urmeze credinta personala si sa se increada in ceilalti, intrucat soarta isi are propriile cai de a le aduce ceea ce isi doresc.Daca o persoana caracterizata de numarul 11 se asteapta la ce este mai rau , atunci va primi ce este mai rau.Daca se asteapta la ce este mai bine , va fi binecuvantata de favorurile sortii.

Numarul karmic 22

Persoanele guvernate de numarul karmic 22 reusesc sa ajunga la succes numai daca invata sa stapaneasca peste subconstientul lor.Deoarece sunt , de obicei, oamenii care transforma cu adevarat visele in realitate , se pot implini doar atunci cand isi selecteaza cu discernamant obiectivele.Gandurile pozitive le aduc lucruri pozitive.Gandurile negative sunt bariere care le blocheaza drumul spre prosperitate si succes.

Numarul karmic 33

De obicei, o persoana cu numarul karmic 33 este o fiinta iluminata , aflata in pragul ascensiunii catre urmatoarea treapta a nefiintei sau a eliberarii de ciclul karmic.Fara a avea de parcurs o cale karmica , ea actioneaza mai mult ca un agent catalizator care le inlesneste altora inaltarea sau evolutia spirituala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: