La Multi Ani

A ai trecut un an paradoxal in care am trecut unii pe linga altii fara sa ne salutam , sa ne vorbim , sa ne zimbim , sa ne cunoastem . Fie ca aveam capul plecat gindindu-ne la rate , datorii , neimpliniri sau indiferenta . Fie ca aveam capul ridicat cautind speranta , rugaciunea , aroganta , tot nu ne-am putut intersecta privirile .
Si-asa , transformindu-ne in avatare pe diferite saituri , imprietenindu-ne datorita unei poze haioase sau a unei fraze intelgente , ne trimitem azi felicitari virtuale . Felicitari in care ne uram bucurii , sanatate , fericire si multe impliniri .
Totusi , parca daca eream mai atenti cind treceam unii pe linga altii pe strada , azi ne-am fi privit in ochi , ne-am fi zimbit , ne-am fi mirosit parfumurile unii la altii si ne-am fi simtit respiratia accelerata de emotie .
Dar a mai trecut un an la fel ca ceilalti 20 , 30 , 40 ,… de dinainte fara sa ne dam seama ca si-n acest an am trecut unii pe linga altii in difeite ocazii . Dar am privit in jos…am privit in sus… si coninuam sa traim in avatare pe net in continuare .
V-ati intrebat vreodata de ce japonezii se saluta intre ei in fiecare zi prin plecarea capului in semn de respect chiar daca nu se cunosc ? . La Multi Ani prieteni viuali si un an nou cu mai multe impliniri va doresc din inima.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: