MUNCA!!! (sau, daca dormiti acum, urmeaza… sfârşitul)

MUNCA!!! (sau – daca dormiti acum, in curand veti dormi vesnic)

Niciodata nu m-am dat in vant dupa harhaiala ieftina, dar punerea in circulatie a unui asemenea text de amuzament natang chiar ma face inca si mai trist avand in vedere starea deplorabila in care am ajuns. In conditiile actuale voi mai aveti chef sa va amuzati? Mie mi-e chiar foarte rusine de viata nemernica pe care o ducem si ca atare va propun sa returnam bancul cu virusul „munca”.

Legat de „viata nemernica pe care o ducem”.

Exact azi, 22 decembrie 2009, domnul senator Iulian Urban a publicat in paginile domniei sale un material extins despre viitoarele consecinte ale introducerii Codex Alimentarius in Romania,
http://www.urbaniulian.ro/2009/12/22/interesan… .

Exact azi, ca sa vedem unde am ajuns in cei 20 de ani. Daca ceea ce afirma dansul acolo se va confirma, viata pe care o ducem va deveni infinit mai nemernica.

Pentru cine inca nu cunoaste articolul meu referitor la incalcarea dreptului familiei de a avea acces la dosarul medical al pacientului defunct, l-am atasat aici. Legatura intre cele doua subiecte ar trebui sa fie evidenta, desi multi n-o vad sau nu doresc sa o vada. Prin Codex Alimentarius, Big Pharma si armata alba vor interzicerea intoarcerii catre Natura si impunerea cu forta a dominatiei chimicalei otravitoare. In aceste conditii este evident ca secretul dosarului era un pas necesar, pentru ca familia sa nu afle adevarul despre felul in care viata celui iubit al lor a fost scurtata prin indoparea cu „binefacerile” de la Big Pharma.

Intr-un anume sens, cei ce „inca mai au chef sa se amuze” n-ar trebui descurajati. Se spune ca asta faceau si dacii in fata sfarsitului inevitabil. Si daca nimeni nu se va trezi, doar asta ne va mai ramane in fata unui sfarsit la fel de inevitabil in curand. Inevitabil nu prin el insusi, ci datorita noua si somnului in care ne-am afundat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: