Despre moi, about eu

Am fost apostrofat „prieteneşte“ că nu există blog de-al meu în care, mai direct, mai indirect, nu-mi gâdil orgoliul infatuat, cu alte cuvinte, că sunt cam laudăros.
Fiind modest din fire :) recunosc că respectiva critică e întemeiată.
Aşadar, vă prezint o listuţă cu defectele-mi proprii şi personale, pentru luare-aminte, să nu fiţi induşi în eroare de figura nevinovată postată pe pagina mea de profil… :)

1. Mă cred buricul pământului. Dacă sunt contrazis, mă supăr rău de tot. N-o arăt, fiind bine crescut, dar în sinea mea fierb. Aveţi grijă!
2. Sunt puturos. Da’ atât de puturos, încât zicala aia cu „ce poţi face azi, nu lăsa pe mâine, lasă pe poimâine, că poate se rezolvă de la sine“ mi se potriveşte mănuşă. Plăcerea mea cea mai mare e să zac în faţa televizorului, cu berea-n mână. De reţinut..
3. Sunt un prefăcut şi jumătate. Mă dau inteligent, amabil, afectuos, bine-crescut (1,90 :) ), politicos, spiritual, tobă de carte, macho, bărbat bine, cult, deştept :) (sau treaz, după caz), indignat de nedreptăţi, pornit pe politicieni… În sinea mea sunt la kilometri distanţă, tot cu berea-n mână, şi-mi râd în barbă de naivii care „pun botul“ la năstruşniciile pe care le îndrug…
4. Sunt moale şi nehotărât. Îmi schimb opiniile de la o clipă la alta, funcţie de persoana cu care stau de vorbă. Displăcându-mi disputele, prefer să zic ca el şi să fac ca mine… Toată lumea mă iubeşte :)
5. N-am muşchi. Nu vă luaţi după poze, le-am ales pe sprânceană ca să induc în eroare populaţia feminină avidă să-mi vadă formele adonisiace. Ah, în toate acele poze, îmi sug burta până la refuz… :)
6. Sunt un moş libidinos care se foloseşte de pretexte imbatabile doar ca să-şi clătească ochii cu pozele fătucilor prezente prin preajmă-mi. Cică intru să citesc blogul… Mi-am schimbat de câteva ori tastatură.. a făcut scurt-circuit dela atâta salivă :)

Una peste alta, văd că tot un blog lăudăros am scos. Ce om, dom’le, ce om pot fi…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: