Crestin prigonit…

Potrivit unui raport al Forum 18 din 11 mai, autoritatile ameninta sa puna sechestru pe proprietatea unui crestin daca acesta refuza sa plateasca o mare suma de bani pe care ei pretend ca a obtinut-o ilegal in 1995. Shageldy Atakov a fost intemnitat in 1990 pe baza acuzatiei ca ar fi savarsit o inselatorie in cadrul unei tranzactii cu masini, care i-a adus unei personae o paguba de 12.000 $. Atakov si alti crestini locali sustin ca acuzatia a fost nascocita pentru a impiedica activitatea crestina pe care acesta o desfasura. In timpul detentiei la inchisoarea Seydi Labour Camp, deoarece a refuzat sa-si abandoneze credinta, Atakov a indurat batai repetate, neglijare medicala, hrana saracacioasa si tortura psihotropica ( menita sa-i inrautateasca starea mentala). Ispasindu-si presupusa pedeapsa, el a fost eliberat in ianuarie 2002, trebuind sa fie deja absolvit de toate datoriile pe care acum autoritatile i le cer.

In data de 29 aprilie, un oficial a vizitat casa pe care Atakov o imparte cu sotia si cei noua copii ai lui, pentru a stabili valoarea proprietatii si a examina documentele care atesta ca acea casa ii apartine.

Rugati-va ca aceste false acuzatii care se ridica impotriva lui Atakov sa cada. Rugati-va pentru intarirea si protectia lui si a familiei sale. Rugati-L pe Domnul ca toti crestinii din Turkmenistan care se confrunta cu grutati sa nu uite ca ei vor fi socotiti vrednici de Imparatia lui Dumnezeu, pentru care acum sufera (2 Tesaloniceni 1:5).

Stire preluata de pe

http://www.persecution.net

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: