Limbajul erotic in viata de cuplu

Despre limbajul erotic in viata de cuplu se spune ca ajuta partenerul sa se dezvaluie mai bine ca persoana, cu trairile si satisfactiile pe care le simte. Limbajul erotic este un mijloc de comunicare foarte bun prin care cuplu se poate apropia si mai mult. Acest tip de limbaj are farmecul sau atat timp cat nu iese din dormitorul unui cuplu, pentru ca in viata de zi cu zi este considerat tabu.

Expresiile erotice sau limbajul sexual nu pot fi folosite in viata de zi cu zi pentru ca sunt considerate obscene. Intre partenerii de viata acest tip de limbaj are un caracter particular.

Totusi, limbajul erotic folosit nu trebuie sa depaseasca granitele, deoarece devine vulgar si neacceptat de catre celalalt partener. Limbajul sexual ar putea lua nastere dintr-un comun acord, ca un rasfat in momentele intime sau chiar cand cei doi se relaxeaza in caminul lor.

Pentru limbajul erotic nu sunt folositi termeni standard. In ultima vreme au aparut zeci, chiar sute de carti si dictionare despre limbajul sexologic. Este evident ca nu toate cuplurile au la indemana carti pentru a se documenta in privinta termenilor. Spuneam ca nu sunt expresii exacte si precise, dar partenerii isi pot stabili de comun acord ce cuvinte vor folosi pentru a se rasfata si a ajunge la actul sexual.

Expresiile erotice si sexuale nu sunt preferate de toata lumea. Sunt persoane mai timide sau care se jeneaza sa foloseasca termeni sexuali atunci cand se afla cu iubitul si prefera limbajul semnelor sau au o abordare mai „linistita”.

Pentru cei care folosesc limbajul erotic nu trebuie sa neglijeze nici limbajul semnelor, deoarece da o nota mai misterioasa si totodata mai rafinata. O idee excelenta ar fi imbinare celor doua. O expresie erotica soptita la urechea iubitului nu poate fi comparata cu un simplu semn. Soaptele trezesc in partener o pasiune aparte.

Daca atunci cand esti cu iubitul in timpul unui act sexual este indicat sa-ti permit un limbaj erotic, deoarece aprinde o pasiune si o energie cu caracter amoros.

Cu siguranta nu vei da gres in fata iubitului atunci cand alegi limbajul erotic, ci dimpotriva veti scapa mai usor de monotonie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: