Servicii de e-mail gratuite

Pe internet exista numeroase servicii de e-mail gratuite, pe langa cele oferite de Yahoo! si Google, iar majoritatea ofera spatiu de stocare intre 100 MB si 5 GB.

POSTA – Cele mai populare servicii de e-mail gratuite din lume, inclusiv la noi in tara, sunt oferite de companiile Yahoo! si Google. Majoritatea internautilor romani au cel putin o adresa de e-mail pe aceste doua site-uri.

In functie de perioada cand si-au creat adresa, unii si-au putut introduce ca utilizator propriul nume, iar cei mai putin norocosi, care nu au gasit numele liber, au adrese cu cifre in coada.

Yahoo! Mail, peste 260 de milioane de utilizatori

Daca, pana nu demult, pe Google puteai avea un cont de e-mail numai daca primeai o invitatie, pe Yahoo! conturile au fost disponibile, de la inceput, tuturor. Tocmai de aceea, in prezent, Yahoo! are peste 260 de milioane de utilizatori Yahoo! Mail, in timp ce Google are putin peste 90 de milioane de utilizatori.

Avand in vedere numarul mare de utilizatori, Yahoo! a decis sa lanseze noi adrese de e-mail pentru Yahoo Mail. Este vorba de ymail.com si rocketmail.com. Astfel, incepand de luna aceasta, cei care se grabesc isi pot crea o adresa de e-mail care sa contina numele lor. Daca nu vreti o adresa pe Google sau Yahoo!, puteti apela la zecile de servicii de e-mail gratuite de pe net.

Majoritatea dintre acestea ofera o capacitate mare de stocare, filtre pentru spamuri si interfete prietenoase. Mai jos, gasiti o lista de zece astfel de servicii.

Alte servicii pe care le puteti incerca

Site Capacitate oferita

1. Inbox.com 5 GB
2. My Way Mail 125 MB
3. AIM Mail 2 GB
4. Gmx.com 5 GB
5. Lycos Mail 3 GB
6. Gawab.com 2 GB
7. Windows Live Hotmail 5 GB
8. Care2 E-mail 100 MB
9. BigString.com 2 GB
10. Lavabit 1 GB

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: