Microsoft Vista SP1 creează probleme utilizatorilor

Microsoft a făcut publică o listă cu mai multe programe care nu vor mai funcţiona sau îşi vor pierde din funcţionalitate după ce utilizatorii de PC-uri îşi vor instala Vista Service Pack 1.

Lista în cauză cuprinde în marea ei majoritate programe legate de sistemul de securitate a computerului, cum ar fi BitDefender AV , Internet Security, Zone Alarm Security Suite sau Trend Micro Internet Security. Pentru rezolvarea inconvenienţelor, specialiştii Microsoft îi îndeamnă pe utilizatori să îşi instaleze update-uri de pe site-urile producătorilor.

Windows Vista Service Pack 1 conţine multe update-uri de siguranţă, iar în cazul în care un program nu este compatibil, celelalte aplicaţii vor funcţiona normal. Lista publicată de Microsoft s-ar putea să nu cuprindă toate programele care ridică probleme, de aceea utilizatorii care întâlnesc inconvenienţe sunt sfătuiţi să îşi restarteze PC-ul, după care să instaleze o versiune mai nouă a programului sau să contacteze producătorul de soft.

Pe lângă problema aplicaţiile de securitate, Vista nu e preferata mariilor companii deoarece aplicaţiile ei nu sunt compatibile cu sisteme mai vechi pe care firmele le folosesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: